VI SÖKER ALLTID EFTER DUKTIGA MEDARBETARE

 Applikationskonsult / Systemutvecklare Web & e-handel  
Applikationskonsult / Systemutvecklare WMS  

Vi på NYCE Solutions levererar framtidens WMS- och e-handelslösningar till företag med affärskritisk logistik. Vår produkt NYCE.LOGIC bygger på den senaste teknologin och är nu inne på den tredje generationen. Vi har mycket att göra och framtiden ser ljus ut. Nu behöver vi fler medarbetare då efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar kraftigt, både på hemma- och exportmarknaden. Vi är idag över 20 personer placerade i Sverige och Ukraina.

Arbetsbeskrivning
NYCE Solutions expanderar och söker nu en applikationskonsult med inriktning mot web/e-handel. Du kommer att arbeta som systemutvecklare och konsult med utveckling, anpassningar, förvaltning och support av NYCE.LOGIC e-handelslösningar. I din roll kommer du ha direkt kontakt med kunder, användare och leverantörer. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Tjänsten är placerad i natursköna Nittorp, precis jämte Lillsjön. Ta en uppfriskande promenad eller joggingtur på lunchen eller träna i vårt gym om det är dåligt väder. Från Borås, Jönköping, Ulricehamn & Värnamo når du Nittorp inom 40 minuter. Flera av våra anställda är bosatta i Borås och Jönköping. Vi är även flexibla med distansarbete.

Vem är du?
Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete som konsult eller systemutvecklare samt en dokumenterad IT-utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta direkt mot kund med utveckling, anpassningar samt behovsanalys utifrån ett helhetsperspektiv.

God förståelse för affärsprocesser inom handel och intern lagerhantering är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem. Du skall ha goda kunskaper inom Classic ASP / ASP.Net / VB.Net / C# / SQL / Javascript / jQuery / XML / VB6. Vi ser även att du har ett objektorienterat, analytiskt och strukturerat tankesätt. 

Egenskaper som värdesätts i tjänsten:

  • Ansvarskänsla
  • Självständighet
  • Social kompetens
  • Engagemang och förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter

  Page for print
Rätt person har stora möjligheter att påverka sin utveckling och yrkesmässiga framtid.KONTAKTPERSON


Vid frågor om tjänsten kontakta Cenneth Cedergren, telefon 0325 - 66 90 40.

Ansökan skickas till: info@nyce.se.